Колискова моя

1 куплет
Колискова моя, наче синє море
Обвиває тебе барвистими словами
Із тим синім морем не пізнаєш горя
Бо чарівні звуки промовляє мама
Приспів
Вбережу молитвою, своїм добрим словом,
Захищу, мов хвиля, що вкрила з головою.
Ти знайдеш дорогу через річку з ровом,
Через ліс і гори – я завжди с тобою.
2 куплет
Моя пісня ніжна, як вода джерельна
Ллється тихо звідусіль душевна,
Слухай колискову мій дзвіночок
Бо співають її матері для дочок.
Приспів     ……………
3 куплет
Легкі теплі хвилі поповзли на гори,
Перші тихі зорі сяють з висоти,
Спати лягає моє оксамитове море,
Тож, давай і ти, дитинко, спи.
Приспів        …………


Рецензии