бува, слово серце по да

буває, слово серце поїдає,
й я пишу незавершені вірші,
хто ж це веретино думок гойдає?
і де ідей беруться суміші?

в такий момент я гублю відлік часу,
а замість лапми місяць за вікном,
виплавлює з думок дрібних прикрасу,
оздобленую блакитним бурштином.

розходяться слова отим рельєфом,
і зачепають контури душі,
ії осяє золота мерехом,
і знову заколише в тихім сні.


Рецензии