Я поза зоною досяжност

Я поза зоною досяжності.
Зникаю.
Перед очима пляма темноти.
Я саундтрек життя свого стираю,
Не знаю.до добра це,чи біди.

Так важко,знаєш, важко!
Наодинці.
Лиш я, і зимна кава на столі.
Онлайн-любов і сльози по краплинці,
Мов дощ осінній по брудному склі.


Рецензии