я не чекаю подарунк в дол

я не чекаю подарунків долі,
іду по стежці звичного життя,
я люблю сніг, і те як він поволі,
стирає з серця зайві почуття.

я не вдягаю масок для окраси,
на цьому балі я слуга проста,
ми розглядаєм профілі й анфаси,
а у середині вирує пустота.


Рецензии