Мо життя- многоголосна фуга

Моє життя- многоголосна фуга,
Розписана в мінорнії тони.
Шукала віру,вічність, знайшла- тугу,
Огорнуту у млосність тишини.

Не вистачає слів.Не вистачає,
щоб зобразити полотно думок.
І мій рояль й надалі тихо грає,
Сплітаючи із них сухий вінок.


Рецензии