м яке щастя

блаженим конвоєм слідує рожеве листя під сивим небом.
за ним крокуютьступають всі лихі думки,
ширпотребом

вивалюючись на завалену кленовим листям
мостову.
стирають валентність хмар, зірок,
христовим походом сметаючи
гранітову
покрову.
-

ти знаєш,
де щастя?

листя журавлями летить по небу,
колами вигартовує вісімку, яка впала,
нещасна.

а я на ній стою. поперек вітру, поперек всього цього конвою.
іскристим
бенгальским вогником
на ній стою,
барвистою.

я тут. я кажу, побігли за мною,

журавлі з рожевих листів підтримують мене
за
зап'ястя,

і я лечу.
по
полуколам
вісімки, яка впала.

яка
ніколі
не закінчиться.
-

цей листопад
пахне
м'яким
щастям.


Рецензии
ололо..
баба, да ты - огонь

Жабень   07.11.2012 20:13     Заявить о нарушении
ес.
итс тру.

Агата Овл   07.11.2012 20:14   Заявить о нарушении