Наг то Ж Змий схыба вша

Не. Но так,
Брысь, Базыль

Мы у Рылович вовк гынды во всих затовк! –
Ну, Трыпачк да СакШок. –
Да ша, О, очынь скор Б! –

Ну, чево. Даша в скорбь?
А Полина ны й стовч
ГонДы во с пар грыбКоф да й с картошкай, х, сырРой ж? –
Оба на! Сатана вам и дасць пов-сучка вш. –

Наготовы фСИКда зь
Гонды зафШыс Нога. –
Й от мы разОМ туда, скиля витэр до нас. –

Да ны вэлыко дбай шэ й шоп кирка до ж тапк.
Мы но от,
Зарэ во
Тут ф суситк
Кой-чывВок! –

На вылыку лоза трэга ш, ой, топора:
Ну, но пару гвоздя, Ф!..
Э! Ны вэльМы й мый лап! –
Тут гармоню возьМаш
Да й ий то ныц ны грайт.
Ну, напышаш радка –
А взавПравДик ны надт.

СохРани вас ОхТяПр, шоп сандал да до Янк.
Ны видать в моры дна,
Колы бура-враган Ш.

Опшым, дров поносыв
Гонды во Брыль МакСым.
А но маКУ П ныкак
Чы хотя П конопля. Да чаго табе дбаць, кап не капаць ни дах вш!
Кога любиць дачка Ж.
Но вж Жука й Чырвяка Зь нь.

В нас всекда наркота, дэ ростэ хвайн трава:
Од нерВовк памаГат,
Од бесКорМиц миц довш.
Да жука каларадск
Дэ ж затовча крапчатк.
От пак влад Сатана
РакСпакРадЖвакц в ятвяг.

Ты но род свий успомнь, ек ТоБи й в лоб мынток.
Тодор, бийсь,
Коб з Бысив
Ны прыскок
ШэйЛех  Вольф.


Рецензии