Весна

Ярко світить сонце
Та шпак сів під віконцем.
Там журавель літає.
Весна на трон сідає.
В саду цвітуть тюльпани.
Плете віночок пані.
Співає нам вона,
Що вже прийшла весна.
Скоро весняне свято,
Дівчата йдуть гадати.
Кругом все зеленіє.
Весні душа радіє.


Рецензии
Красиво так, весной и правда душа радуется и расцветает)))
Спасибо Вам!

Юлия-Нееле Стрельникова   07.11.2012 18:39     Заявить о нарушении