Буваю...

Буваю різна: сумна й весела,
І ніжно – ніжні, і  з колючками;
Буває плачу, як та злива,
Бува всміхаюсь, як ясна днина;
Буваю тиха і покірна,
Буваю гнівна і нестримна.
Буваю різна – однім словом,
Бо всі ми різними буваємо,
Дивлячись, чи нам пряник дають,
Чи на ногу наступають.


Рецензии