Украина

Яка ж ти гарна:
Твої русяві коси обплетені
Вінком із маків і волошок;
Намисто на грудях з червоної калини;
Твої очі – озера з чистою водою;
Губи – цвіт шипшини в гаях, дібровах;
Твій стан берізки;
Голос соловейка –
Україно, моя рідненька!


Рецензии