Unilateral sense - односторонн почуття!

Це відчуття, ці подвиги, і нерви,
Коли кохаєш ти без тями.
Ці перші обнімання, поцілунки і листи кохання,
Коли кохаєш ти без тями.
Ці відчуття кохання, що линуть лиж від тебе!
За що наказуєш мене питає серце?


Рецензии