Листопад

Приносить жовтень листопаду треби,
сумлінно осінь грає звичну роль,
нахромлює важке хмаристе небо
на гостроверхі маківки тополь.

Замерзлий сад напнув строкату свиту,
покволом айстра позира на світ,
і ледь помітно дотліває літо
достиглим жаром калинових віт.


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.