Я свiтла у пеклi не бачу

Я світла у пеклі не бачу,
Приречений жити в пітьмі,
Дивлюся крізь холод і плачу,
Недовго жити мені.

Тягнути розломлений камінь,
Що випав з моєї душі,
Ділитися вогнищем марно,
Тремтіти у стінах глухих.

Де біль ніхто не відчує,
Де звик я вмирати у сні,
Безлюдне століття і війни,
Залишились в серці моїм.


Рецензии