Кохання

Коли закохана душа,
Не тільки тіло,
Яке завжди інтиму потребує,
А й серце, розум й почуття,
Що линуть, линуть без зупину!
І мрієш кожну ти хвилину
Тримати руки тій людині,
Що полонить усе в тобі!
І Богу дякуєш щосили,
За те, що дарував ту половину,
Яку давно ти звеш коханой,
З якою все життя мине!


Рецензии