Закружляв вiтерець осiннiй...

. . .    Я дарю тебе дождь синий-синий
. . .     С васильковой тоски
. . .    Лета актинидий
. . .    «Токай» в виски
. . .    Вино богинь
. . .    Сон инь
     (Лидия Лаврова)


закружляв вітерець осінній
диво-роси приніс із хмар -
підфарбований неба синню
волошковий п"янкий нектар...

я вдивляюсь в сон-інь охоче -
від бокалу "Токай"-вина
пломеніють-горять твої очі...
і не осінь уже... а весна


Рецензии
Щиросердно дякую!
Дуже тепло і мальовниче...

Нехай вашу душу ніколи не покидає весна і очі пломеніють від Щастя! (щиро)
З повагою Л.

Селена Алимдюл   08.11.2012 07:09     Заявить о нарушении