Давай божевол ти?

Давай  божеволіти,  не  зволікати,
крильми  надломленими  пута  зривати,
давай  відпускати  без  жалю  й  супротиву,
щиро  прощати  дурощі  вдосвіта.
Давай  помирати  кожного  ранку,
до  болю  стискати  руки  на  ганку,
давай  пити  каву  хмільними  ковтками,
дощу  не  боятись,  плакати  в  парі.

Цей  місяць  із  лишком  давай  усміхатись  - 
дай  бути  щасливою,  не  оглядатись.

Доки  є  шанс,  ніким  не  розтрачений,
Давай  уникати  правди  сурової,
Давай  цінувати  кожен  момент,
Доки  ми  ще  говоримо  одною  мовою.


Рецензии