Кидай Ш в агонь хаця б драва!

Кали ты булава

Итак, нам шэ но 9 с 5.
И мы ны понимайим нат,
Шо значыть свето Октябра и Ленин даж махатм.

От радио и обЯснят, шо ж за Кантат в ПрокофЕва,
Шо навыть Сталина вславлят
Со и жэ  Влад ий Маркс.

Да, мы ж но шэ но встав тут с нар
И думаемо, как эт вдар
Кого дэ щэ раз в морду й хар,
Шоб Дикый вжэ ны как.

Учора був тут в нас отрад
Типа жа нават актябрат,
Шо надывылысь на дид Вась, прам яко на волка вш.

Ты ж тут пошутыш навыць влад,
Шо й мяса есци нельга б как-т.
Ны то шо скажыш, Ильича прыветствавать пара П.

У нас жа е в учэбниках,
Хто гэтКИ СЬ тут вам вождь сялян
И миравой пролетарЯт, филойСаф, литаратр.

Фсе Филасофския Цетрадзь
Мы завучыли вжа, ты бач!
И на фиГА Й щэ Грань Йога какога-та Ж Абрам.

В нас е учыцца на ким так,
Як хоць вучывся Вась Брыльянт.
Ён рысавав галовк УльЯнв, как девицу вы счас.

Да, идэалав здула цьма.
И нашта нам шукаци вжа
Якога-небудзь Василька ци з Лотаць там в кампаг.

А мы тут стрэци вдруг дружка
Кала, ха, дажа кафиварк:
Ну, шо ты тут, Васыль, щэ й масл псыщова защыщаш?
Да ведзь з адхода робиць твар
Кавбасна ципус салк!

Ну, вот. А ты чым занымайсь?
Мо, нефармальн течэний ща вш?
Ци ни Збудиньня падшывань в цебе уже й нима ль?

Дык я це б счас падав парад:
Пара васьСтахНахВихци яксь
Хаця бы гистарычный пласт кратовски залеж камнь.

А то в цябе бы прама, ах,
МуйЗей яки с крымня, ф!

И малацив Куцко той так,
Шо ты дагониш физика
Са той вяйлийкае гимназь, дзе колись мы дружбань.

Ну, шо Ш, ну шо Ш, прыемна бач
Хаця бы дзе каго са збан
Навучанага не баяцц
Па-новаму всё ткаць. И нават Веды Акцября несци, как факел Данк.


Рецензии