Д д Мороз!

Доброї зими, Дід Мороз!
Що нового? Як ти там на полюсі?
Що приніс? Який на сьогодні прогноз?
Дід Мороз!Дід Мороз! Як ти там один?
Хто допомагає тобі з привітаннями?
Ми знаємо, в тебе немає вільних хвилин.
Але, здійсни, будь ласка, і наші бажання:
Все, що нам треба - морозна зима,
Побільше нам снігу, веселі свята!
Миру, здоров'я, багатства, тепла,
Посмішок, радості і поцілунків.
А також від тебе солодких дарунків!


Рецензии