Смерека

У  Закарпатті,  у  горах  далеко,
Там  де  грае,  чи  плаче  трембіта.
Зеленіють  високі  смереки,
Тихо  вітер колише  їх  віти...

А  як  в  горах  трембіта  заграе,
Трави  з  вітром зашепчуть тихенько-
Що  вівчар  молоденький  кохае,
А  дівоче,  не  знае  серденько.

А  над ним пролітають  лелеки,
Як  жене  з  полонини  отару.
Все у  серці,   дівчина-смерека,
Все  кохання  дівочого  чари...


Рецензии