***

Дискінезією сидиш у мені,
Висасуєш живильні соки.
Сполуками нічних страхіть
Вриваєшся поміж вдохів.

Твердь поглинаєш з-під ніг,
Суєш мені палки в коліна,
Я залишити не встиг
Подих, хоча б єдиний.

Засіла поміж клітин,
Пишеш свої адреси,
Зачекай, а перед тим...
Щоб тобі більш не воскреснуть!


Рецензии