Robot продовження

Антропоморфна машина існує(?),
Читаючи книгу секретів вічності,
В котрої знання - це єдина збруя
У поєдинку із пересічними?

"Я" - більше ніж зв'язки між нейронами,
Кристали пам'яті, фізіологічні процеси.
Телепатичні сили спрямовую
На подолання метричних ексцесів.

Електробіологічний синтез
І кіборгізація вже незворотня,
Тому попрошу почуття мої, "згиньте",
Поміж облИшків амінокислотних.

Стерто межі між людиною й роботом,
КісткИ та метали взаємо проникли,
Не відчуваю тепла, ані холоду -
Моє життя є повторами циклів.


Рецензии