***

Ти будеш довго снитися мені,
Я буду гріти снива ті снігами.
На потайній натягнутій струні
Час буде грати
Неймовірні гами.

А потім сам притихне і засне,
Ця тиша буде в світі найсвітліша.
З безсоння снігу музика війне
І забринить
В обіймах мого вірша.


Рецензии