Прекрасний дар

Любов – це поєднання двох сердець,
Яскраве сонце серед ночі,
Початок це, а не кінець,
І бути поряд люди хочуть…
Це щось незвичне, дивне, сильне,
Любов одразу не впізнаєш.
І навіть хочеш бути вільним –
Колись все одно покохаєш.
Любов – як блискавки стріла,
Вона нікого не жаліє.
Хоча й не завжди вона зла,
Та робить лише що воліє.
Без неї жити неможливо…
Любов всім нам дарує крила,
Та все ж не завжди всі щасливі,
Бо цю не подолаєш силу.
Займає думки повсякчасно
І спокою не дасть ніяк.
Та все ж кохання – дар прекрасний,
Неоціненний долі знак!


Рецензии