Вади та недолiки

Недоліки власні легше сховати,
Ніж людям чесно їх показати.
Та годі робити себе ідеальним,
Від мінусів не відмовляйся реальних;
Бо заважає цьому тільки страх.
Плюси, що існують лише на словах,
Доводити треба в житті самостійно,
Щоб чесно сприймати похвали та вільно.
Доводь свої вади простими кроками,
І пам’ятатимуть їх всі роками!


Рецензии