Що таке життя?

«Життя – не марнота», - я можу вам сказати,
Хоча і шлях його нам важко подолати.
Воно наповнене важливими кроками.
Керує життям доля, та не нами.
Життєву стежку пройде той, хто вміє жити,
Не зупиняється та прагне полюбити
Все те, що в світі нашому існує
І серце наше, хоч не завжди, та хвилює.
Що є життя? Це дар неоціненний,
І, окрім Бога, він нікому не збагненний.
Хоча й не всі цей подарунок оцінили,
Та повинні жити зо всієї сили.


Рецензии