Колись було

Колись  було, колись цвіло,
А  тепер-немае.
Колись  було, та  й  загуло,
А  куди? Не  знаю...
Та  й  шукати,  вже  не  буду.
Посумую   тай  забуду.
Бо  дарма  тепер  шукати, 
На  Вкраіні  мою  хату...


Рецензии