одному!

повертатись погана прикмета.
якщо вирішив йти, то іди!
не шукай в небесах ні комети,
ані залишки їхніх хвостів.

май мужність стримати слово
й терпіння перечекати негоду.
життя готує людей тобі нових
і безмежність цікавих пригод!

не зациклюйсь над думкою стада,
як зібрався, то спалюй мости!
не шукай в алкоголі розраду
і навмисне не линь до біди!

відкривай у собі нові грані,
не лякайся чужих холодів!
щастя є і в найгіршому стані!
та і в тих, кого щойно зустрів.


Рецензии