Що означа гiднiсть?

Що означає гідність мати?
Це перешкоди всі долати,
За справедливістю себе судити,
За законами совісті жити.
Того хто з гідністю йде уперед,
Всі поважають насамперед,
Та всі розуміють, хоча й через роки,
Що людина робила правильні кроки,
Що гідна була відчувати любов,
Що чисту, кращу мала кров,
Що відрізнялася вона від тих,
Хто лицемірить, підлещує всіх.


Рецензии