Берiзка

Росте  біля  хати  висока,
Берізка  струнка  білобока.
То гнеться, то  віти  схиляе,
А  вітер  берізку  питае,

-Про  що  ти  берізко   шепочеш,
Чом в танок зі мною не хочеш?
Йому  відповіла  берізка-
Не гни  мої віти  так  низько!

Бо  дощика  я  виглядаю,
Його  я  давно вже  кохаю-
Так дівчина пісню співала,
В косу  цвіт калини вплітала


Рецензии