Мы тут гондэ выйдым зарэ

И усё тут нам Гагарин:
И ликарСТВа, и мыТарСфа В, и шо хоч ужа, Брыль Вася. -

Да, ну, бо щэ как-то рана... -
ЗаглаМурыць параСятка. -
И, канешна, заркы й во да мяне сухСецКИ СЬ кот.

Так шо изди, езди й лёт
Тута во да Ян, Дик, Сов П. - Как ПаСКАсфаЕць мни Той,
Шо й Катка вскрыбёць за ночь. -

Гонды во шось надто стало
Пак типло жэ нават-навыць. -
Ну, да я жа, х, шэ ны й дров а ны й хур нанёс у дом.

Ну, трэ нада обдывытысь. -
Подывытысь, дэ ж тут мылко... -
Да. И вризаты хоть мяткы, колы натто Наты к нам вси зь.
Ны болыть жэ ж ныц жывот
ПосЛий матрыных дусткоф.

ТЬак шо заркы мы з Друг вмажым
Вам шэ,можэ, шоСИК крахЩэй. Ну, а мнехКый знак прыбраць - гэ ны ув ятьВяг Ш.
Шыляговыч хай вжэ яксь
ЗрыДахТир в КалиНинГрадь.


Рецензии