Все починаeться з подяки

Все починається З ПОДЯКИ –
За біль, за радість, за буття...
ВСЕ починається з подяки...
Це є ЕНЕРГІЯ життя!..

Маленький успіх чи великий,
Дрібний дощ щастя чи рясний,
Все викликано нашим криком –
Душевним, чистим й голосним...

Коли щиросердечно вдячні,
То нам дається, і СПОВНА!..
А поступаєм необачно, -
Невдачі тягнуть нас до дна.

На БЛАГО НАМ росте подяка –
Богом освячене зерно...
ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ПОДЯКИ,
А вже за що... То все одно...

http://stihi.ru/avtor/milakir14


Рецензии
БРАВОООООООООООООООООО , МІЛОЧКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ДЯКУЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))

Прекрасний вірш !!! Сподобався !!!!!

Сонячна Агнесска )))

Агнесса Солнечная   11.11.2012 23:41     Заявить о нарушении