Я гiмн спiваю стоячи

Я гімн співаю стоячи

Я гімн співаю стоячи,
Мурахи пестять шкіру..,
За українців боляче,
За волю, нашу віру.

На площі демонстрація,
Футбол на стадіоні,
Скрізь гімн співає нація,
Серця  дзвонять, мов  дзвони.

В  нас козаки збудилися,
Кров кличе до звитяги,
Думки в потік злучилися,
Наповнені наснаги.

Розвиднились  дні радісні,
Палахкотять зорею,
Розтали хмари капосні
Над райською землею.

Я гімн співаю стоячи
І  славлю рідну Неньку,
Всіх праведників молячи –
Хай згинуть вороженьки.

Я гімн співаю впевнено,
Борюся за свободу,
Жадаю долі трепетно
Вкраїнському народу.

Співають гімн брати мої,
Хоробрі козаченьки,
Співають наші солов’ї…
Ми любим нашу Неньку…


Рецензии