видих був! але втих

не йметься безсонню спочити,
у ліжко мене затягти,
повіки до рання стулити,
поринути в сон на: один,...,три

а сни все вчорашні,солоні,
душа-не до неба,а вниз,
вологi вiд страху долоні,
невагомість ,падіння,криз...

30 тисяч секунд-у прірву,
тепле серце,морозний вдих,
безталання знов день надірве..
видих був!але втих..втих..


Рецензии