Захарiй

О добре б оніміти як Захарій
Від  істини під шкірою в людській утробі,
Нишком всміхатися собі вустами
Слідкуючи, як та росте в жіночім лоні.

І всі навколо піднімають ґвалт,
Знущаючись чи заздрячи чи плачуть,
Лише Захарій не змінивши кшталт -
Єдиний між сліпих усе побачить.

А поки не прийшла ота година -
Терплячи з острахом напомацки в думках чекає:
Якою істина та буде? Мила?
І що я спільного із неї маю?


Рецензии
...дуже, Августино

Олись Лапковский   04.11.2012 21:14     Заявить о нарушении
Лідіє, з усього серця дякую ) Нехай Вам щастить )

Августина Остров   05.11.2012 00:09   Заявить о нарушении