Унгарський танок

Унгарський танок

Унгарський танець грали
Аугсбурга військо --
Трагедія народу?
-- "унгар". Ні! Не так.
Це гармоністи
П'ятий Концерт виконують.
Це Йоган Брамс та його
Венгерський танок 5-ий...

А люди слухають. Кохають!
Online. Безплатно скачай
MP3 як забажаєш.
Без регістрації в
Get-Tune.net.  Я думаю що
Ти уже про це і знаєш.

Я слухав запис
-- а під запис грав
камерний оркестр
"Irish Chamber Orchestra".
-- Я слухав і кохав!


Рецензии