Зберись ганч рка

Зрозумій чим більше рвешся
Сильніше затягується ремінь на шиї
Чого ти прагнеш? За чим женешся?
Чому постійно скиглиш?

Що болить
Що дійсно важко
У вухах пронизливо дзвенить
Натерла металева пряжка

Скавулиш мов та собака
Суспільством постійно нахилений
У коліно-ліктьовій позиції раком
Благаєш, помилуйте, помилуйте!

Виєш вовком
З високої крутої гори
Ось тут, неспідванка пролунало "замовкни"
Хтось не витримав із юрби

Зберись ганчірка
Зберись нікчема силами
Як не було б гірко
Не смій, не смій скиглити

Дам однісіньку пораду
Коли щось дратує, бісить
Не будь одним зі стада
Шукай, шукай компромісів

І запам'ятай в житті головне по суті
Як ти і що для себе береш
Щастя не золоті і навіть не в валюті
Мудрість маєш з собою несеш.


Рецензии