Себе ти не бачиш мiж зграeю

Себе ти не бачиш між зграєю,
Кидаєш слова навпростець,
Крокуєш невпевнено, марно,
Дорогою вбитих сердець.

Навіщо гидотою славиш,
Родину, матір і хрест,
Розбиту ікону стискаєш,
Вона не зупинить протест.

Де бідність схиляє донизу,
Де сльози дитячі і крик,
Де правда забута лиш стогін,
Де вічна робота і гріх.

О скільки сльозою топити
Нам камінь сліпий і глухий,
Блукати у пеклі спустошеним,
Чекати на суворий кінець.


Рецензии
Похвально. Дякую за чудовий вiрш.

Галина Калинина 4   06.11.2012 19:33     Заявить о нарушении