Мни тут во, здаецьця, делать нечево

Всё и так идэ ж, бач, быз горилк.
Да горыть но горэ сухыбирськэ
Гонды во на дровах Головницк.

Натэ вам нормальный, в общым, стих ш.

Тикы я не знаю, шо там, згынь,
По-над сонцэм: райДуйГА Й чы й грим вш...

Фото ны мое. Наука, СКИнц!


Рецензии