Знову море

Я хочу з тобою почати не з нуля, а із трійки. 
Щоб було хоч до чого вертатись. 
Я не обіцяю бути вічним вогником, або взагалі..
А ти ж обіцяй, по два рази одне не питати.
;
Я хочу з тобою побачити море, одне на двох.
Щоб було хоч, де у думкАх заблукати.
А ти обіцяй.. Бути завжди нічиїм.
Або моїм.. Якщо те того варте.

Я обіцяю тебе малювати не раз, але погано.
Бо твій образ, твій запах, твій дух ...Й без того загоює рани.
;
Я даю тобі обіцянку. Одну, та дуже вагому.
Обіцяю засинати сама, прокидатись...
Допоки ти, не сядеш зі мною і ми не поїдем до моря.


Рецензии