Поздоровлення з дитинства

Дзвіночки, волошки, ромашки –
Це квіти дитинства твого.
Там квітами жовтої кашки
Стрічало приїзджих село.

Стара при дорозі криниця
(де зорі ночами купались)
Давала водиці напитись.
Їй, спрагу втоливши, вклонялись.

Копиця пахучого сіна
Ночами в коханні вас гріла.
А зорі зривались в долини,
Де зоряниця горіла.

Ранкові квітучії луки
Знов пахощі вам посилали.
Не знали тоді ще розлуки.
Від щастя серця завмирали...

Тепер ти живеш на чужині,
Та стежку в село не забув.
Вклоняючись кожній стеблині,
Любов земляків тут здобув.

І в твій ювілей побажаю
Здоров"я тобі і сім"ї.
Нехай тебе люд поважає
Всі роки наступні твої!


Рецензии