Кожного восьмого

;Так, любий.
Мені достатньо часу, писати забагато про цей день, цей час, цей вік.
Так, любий.
Відкриваюся я світу. Та світ відкрився першим. Як справжній чоловік.
Так, любий.
;Я телефоную перша.. маю звичку, турбуватись про твій стан.
;Так, любий.
Я втомилась. Догори дригом, від мережі, як кажан.
Ні, любий.
Не відхрестишся від мене. Забагато ти мені віддав.
Так, любий.
Я с тобою і у пекло. І у жовтень я з тобою. Як бажав.


Рецензии