соцiопат

мені глибоко чхати на стадний інстинкт,
безкоштовно-мізерну народну думку,
між чиїми ти пальцями знову застиг,
з яким смаком жуєш безцукрову гумку.

одягаюсь не так чи пишу не ті вірші,
рими стандартні, чи, може, дурні,
чи ж навпаки, мої думи ширші,
тому і задється усім, що смішні.

мені глибоко байдуже o czym powiedziesz,
і куди поспішають слова з твоїх вуст.
ви пусті. до одного. усі. і до речі,
душі ваші гнилі і благають розпуст.


26.10.2012


Рецензии