курчаве дiвча

курчаве дівча, як маленьке курча -
дрижить у полоні власної думки,
щораз потребує міцного плеча
і боязко біга кудись за лаштунки.

дівча це, здавалося б, майже дурне,
нічого не знає про світ, що навколо,
але в думках її космос живе,
й терпке почуття остаточно схололо.

вона полюбляє осіннє проміння,
жасміновий чай з шоколаду шматочком,
не в захваті від халви із насіння
й від того, коли думки кровоточать.

наївне дівча написало у віршах
усе, що турбує всередині знов.
та мрії й натхнення терпляче колише
й ховає подалі від зайвих розмов.

курчаве дівча має сонячні очі,
тендітні ключиці та купу надій.
душа ізсередини гучно клекоче
і кличе сміливо кидатись до дій.


25.10.2012


Рецензии