будь ласка..

будь ласка, не зраджуй оголену душу,
яка розливається з вуст, як ріка.
три шари пиляки щодня з неї струшуй,
й вона знову стане швидка і стрімка.

будь ласка, до себе прийми у обійми,
надовго зостатися там дозволяй.
торкання нехай залишАться подвійні,
очима з тобою підЕмо за край.

будь ласка, мене зрозумій краще інших,
сердечно прошу, не збивай ор*єнтир!
тоді не поповнимо лави тих грішних,
які по собі залишили пунктир.

25.10.2012


Рецензии