знову слова

слова прокладують дорогу
в мільйон галактик, що між нами.
будують прірву для тривоги,
бурлять всередині, мов лава.

слова у поєдинку з сумом,
гадаю, краще, ніж мовчання.
розчинять смуток у парфумах,
відділять марні сподівання.

слова немов вирують в морі,
вони породжують кохання.
не місце їм в сухій коморі,
бо їх створили для звучання.


Рецензии