будь собою!

під золотом багряних днів
колиску спогадів качаю.
поки життя віч-на-віч не зустрів,
не з*їв його до кави чи до чаю,
не донесеш до розуму народу
свої думки, здавалося б, розумні.
ніхто не бачить так природу,
як вітряні та невловимі дурні.

не бійся стати не таким
і не цурайся власного страждання.
слова цинічних критиків - лиш дим,
тож передай полум*яне вітання!


Рецензии