стадо

як стадо баранів, що йде на пасовище,
отак і ви, народ сумлінний.
не чуєте як вітер в полі вільно свище,
бо ж голос ваш на виборах безцінний.

вони жують і кладуть вам до рота
все те, що треба проковтнути.
уваживши, що це свобода,
бажаєте міцненько лиш заснути.

неначе здібні риболови,
вони закидують лапші гачки.
не даючи навіть обмови,
в повітря кидають пачки.

як шкода, що не маєте своєї думки,
що голосу подати сили мало.
принизливо ховаєте лаштунки,
щоб вас щодня щось нове м*яло.


Рецензии