тримайся!

Ентузіазму лишилася крапля на дні,
генератор ідей безнадійно зламався,
іменник десь там майорить вдалині,
лише лютий морок підступно підкрався.

холодні слова гостро ріжуть мій смуток,
і люди пусті промелькають у снах.
думки в голові не приносять прибуток
й розстрілюють душу мою, мов вермахт.

пишу вдалечінь знову сотні листів,
які не приходять моїм адресатам.
та кількість безмежно самотніх мостів
відходить у ніч разом із листопадом...


Рецензии