fall

золотава осінь
закружляла в вальсі
всю мою безмірність
і безодню слів.

всемогутній вітер
тихо сперечався.
зачепившись поміж
віт, зомлів.

золотава осінь
не дає покою:
то підносить вгору,
то кидає вниз.

з іскри стане ватра.
не здаюсь без бою
й видайду шедеври
з того, чим був хмиз.


Рецензии