ти зможеш вiльно бiгти уперед

ти зможеш вільно бігти уперед,
ми зможемо нічого не боятись.
полинути захочеш до комет,
ну що ж, ніхто не стане сперечатись.

моя діагональ - для тебе не проблема,
хоча й хапаєшся за голову тривожно.
миттєво вичерпалася дилемма:
чи варто було кидать все безбожно?

ти вирішиш зробити все як треба,
а я розтану, наче сніг на весну.
у мене забереш всих снів-ведмедів
і відішлеш їх в даль небесну.

чутки-піраньї відійдуть за межу,
бо ми - не всі, не стадо, як то кажуть.
зірвемо навпіл цю зажовану мережу,
то й вороги одразу зляжуть.

ніхто не сміє проти нас піти,
бо наш тандем непереможний!
ви зможете писати нам листи.
то нужбо, пане наш вельможний!

ми разом підемо по краю,
бо небезпека - звір лихий та вільний.
нехай же вороги сконають,
а ми залишимось як час стабільний!


Рецензии